Hány olimpikont ismersz?

Hány olimpikont ismersz? No nem úgy messziről, hanem igazán, személyesen, mondhatni testközelből!

Van egy magyar olimpiai bajnok, akivel én már többször kezet fogtam, van tőle dedikált fényképem, beszélgettem vele, és most csütörtökön is találkozunk. Ő az, aki tavaly a Pekingi Olimpián az első aranyérmet nyerte Magyarországnak, és egyben az első aranyérmet a Herbalife-nak – ugyanis már két éve fogyasztója a Herbalife termékeinek, és a Herbalife szponzorált sportolói közé tartozik.

Ez a fantasztikusan kedves és szerény sportoló nem más, mint Vajda Attila kenus. Legközelebb két hét múlva láthatod őt versenyen – a kenusok reklámfilmjét itt nézheted meg:

Ha még nem láttad volna Attila fantasztikus futamát, amellyel az aranyérmet szerezte, vagy ha láttad, de szívesen megnéznéd újra:

2 hozzászólás

  1. Hát, most a saját bénaságom árulom el:) A Szállító c. filmet szeretem. Láttam a Szállítók plakátot, és tisztára begajdultam, mi lesz ez? Hol az ismert arc? Mármint a főszereplőé:)
    Na jó, Natasát felismerem volna, ha nem lenne gyenge a szemem:)

    Kiss Gergelyt ismerem. Személyesen. Feleségét is.

  2. Igen, A szállító és A szállítók nem ugyanaz, de ettől még nem vagy béna! 🙂 Azt hiszem, a reklámfilm készítői tudatosan rá is játszottak erre az asszociációra vagy inkább összetéveszthetőségi lehetőségre. (Hű, ezt jól megmondtam 🙂

Szólj hozzá!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

*