Anyagi függetlenség kisgyermekes anyaként?

Igazi karrier, úgy, hogy közben marad időd és energiád a családodra?

 

Szinte látom, ahogy összeszalad a két szemöldököd. Megnyugtathatlak: pár éve még én is hasonlóan, kérdőjelekkel a szememben néztem arra az ismerősömre, aki azt állította, hogy vannak olyan módszerek, amelyekkel egy négy-gyerekes (így kell ezt írni?! 🙂 ) anya is sikeres lehet az interneten, különösebb előképzettség nélkül. Szerencsére hittem neki, vagyis inkább adtam neki egy esélyt.

(Egy pillanat: ugye, nem gond, ha tegeződünk? Mint anyák egymás között… talán nem sértődsz meg érte… Köszönöm!)

 

Téged is zavar,

hogy anyaként a családod és a karriered között kell lavíroznod?

Ha úgy érzed, hogy többre vagy hivatott, mint hogy száradó pelenkák és vasárnapi ebédek között éld le az életed, de fontos Neked az is, hogy a családod számíthat Rád, akkor érdemes néhány percet arra szánnod, hogy tovább olvass.

Ezen az oldalon végre megismerhetsz egy olyan módszert, amilyenre mindig is vágytál: amely segít elérned az anyagi függetlenséget, úgy, hogy közben jó anya és feleség maradhass. A jó hír az, hogy erre bárki képes! Igen, Te is alkalmas vagy rá! És ami a legjobb: most ingyenesen meg is ismerheted a módszer alapjait, ha feliratkozol a hatrészes, “Internetes alaptanfolyam kismamáknak és anyukáknak” című e-mail tanfolyamunkra – amely után a továbbhaladáshoz személyes segítséget is kaphatsz.

Internetes alaptanfolyam kismamáknak és anyukáknak

Biztosan Neked is ismerős a helyzet, amelyben vagyok, talán Te is hasonló gonddal küzdesz: a családodnak szüksége lenne a keresetedre, de a személyes jelenlétedre, a figyelmedre, az idődre és az energiádra is! És ha meg szeretnéd őrizni magadat a számukra egészségesen, nem tépheted magad ketté!

 

Hogyan lehet összeegyeztetni a családot a karrierrel?

Rengeteg film, könyv szól erről a témáról, és sok nő abban véli megtalálni a megoldást, hogy az átlagosnál később vállal gyereket (ha esetleg Te is ebben a cipőben jársz, szeretettel várlak a “Négyikszes Kismamák és Anyukák” honlapján is). De vajon valóban ez az egyetlen lehetőség? És ugyan mihez kezdjenek azok az anyák, akiknek most kellene egy vagy több gyerek mellett pénzt keresniük, vagy akik elvesztették a munkájukat?

[box type=”info”]Tudtad, hogy nők, anyák százai indítanak önálló, sikeres vállalkozásokat az interneten, még olyanok is, akik ezt sosem gondolták volna magukról?[/box]

Az internetes munka rengeteg előnnyel jár:

  • pénzt és időt nyerhetsz (nem kell beutaznod a munkahelyedre);
  • gyors jövedelemhez juthatsz (már néhány nap alatt kereshetsz);
  • a jövedelmednek nincs felső határa (nem fix, de fixen emelkedő a keresett pénz);
  • sőt, akkor is keresel, amikor alszol (vagy amikor a gyerekeiddel játszol);
  • könnyen és gyorsan megtanulható (és minden segítség ott van az interneten);
  • Te döntöd el, mikor dolgozol (például amikor a kisbabád éppen alszik);
  • nincs főnököd (így aztán Te kapod a jutalmat is 🙂 )
  • mindenkinek elérhető (azoknak is, akiknek hagyományos munkahelyre nincs esélyük);
  • mindenkinek egyenlő feltételeket teremt (az internet nem egyes “guruké”).

Meglehetősen sok kismamát és anyukát ismerek, ezenkívül rengeteget használom az internetet, ezért elég jól látom, melyek azok a módszerek, amelyek működnek, és melyek azok, amelyek nem. Egy dolog felől biztosíthatlak: ha ezt a honlapot meg tudtad nyitni, és ezt a szöveget el tudtad olvasni, gyakorlatilag mindent tudsz ahhoz, hogy Te is sikeres internetes vállalkozó legyél. Csak ezt még senki nem mondta Neked.

 

Önálló internetes vállalkozás indítása

programozói tudás, nagy kezdőtőke, különleges ötlet nélkül

Az ismereteidet nem árt rendszerezni, mielőtt nekifogsz új karriered építésének. Ezért azt javaslom, hogy iratkozz fel az ingyenes “Internetes alaptanfolyam kismamáknak és anyukáknak” című, hat leckéből álló levélsorozatomra, amelynek elolvasása után Te is képes leszel arra, hogy családbarát otthoni vállalkozást indíts, azaz kisgyermekes anyaként anyagi függetlenséget érj el, és ennek a családod ne lássa semmilyen kárát.

Ha az internet rendszeres használója vagy, pláne, ha esetleg saját honlapod is van már, akkor a tanfolyam anyaga egészen biztosan érthető lesz számodra – a megközelítés módja azonban újdonságot jelent majd. (Ha nem így volna, már lenne saját internetes vállalkozásod… 🙂 ) De akkor sem kell aggódnod, ha még nem vagy vérprofi az internet világában: itt mindent megtanulhatsz, amire szükséged lesz!

 

Hogyan lehetnék én is sikeres nő és jó anya egyszerre?

Értékes munkát végezni, igazi karriert befutni, elismeréseket kapni – ugyanakkor gondoskodó anyának, kellemes otthont biztosító feleségnek lenni bizony nagy kihívás. De ha sikerül elérned, a jutalmad óriási lesz: elégedett család, elismerően bólogató férj (és anyós! 🙂 ), jólnevelt, boldog gyerekek – és mellettük Te, mint sikeres és kiegyensúlyozott nő. Ki ne akarná ezt elérni? Te tudod, hogyan fogj hozzá?

[box type=”info”]Ugye, milyen jó lenne, ha a döntéseid során állna melletted valaki, aki széles látókörű, akiben megbízol, akinek a véleményét bármikor kikérheted?[/box]

Ezt a tudást kapod meg, ha feliratkozol az “Internetes alaptanfolyam kismamáknak és anyukáknak” című, hat leckéből álló e-mail sorozatomra, vagy ha személyes segítséget veszel igénybe, hogy már ma elkezdhesd önálló internetes vállalkozásodat és sikeres nővé válj.

Internetes alaptanfolyam kismamáknak és anyukáknak

Sok sikert kívánok, és remélem, hamarosan találkozunk!D. Bikfalvi Moni

D. Bikfalvi Moni

D. Bikfalvi Moni
www.OkosKismama.hu

 

Ha kérdésed van, ezen a címen teheted fel: info [kukac] okoskismama [pont] hu
(Azért van ilyen furán írva, hogy a címkereső robotok ne értsék meg 🙂 )